Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ανταλλαγή mail μαθητών με τον/την καθηγητή/τρια

Χτες δεν κάναμε μάθημα για να πάμε στην παρουσίαση των προγραμμάτων των σχολείων της Σάμου. Η εκδήλωση έγινε στο δημαρχείου του Βαθιού και είχε πολύ κόσμο. Μας άρεσαν πολλές παρουσιάσεις και άρεσαν ιδιαίτερα και οι 3 (!) δικές μας!!! Έτσι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ολόκληρα τα θεατρικά έργα και κυρίως εκείνο του ΓΕΛ Καρλοβάσου. Βέβαια και εμείς δεν προλαβαίνουμε τα συγχαρητήρια ειδικά για το βιντεάκι που είχε κάνει η Γ' γυμνασίου, παρόλο που δεν το έχουμε ακόμα ολοκληρώσει...!

Η επιστροφή στο σχολείο μας βρήκε ορεξάτους και έτσι στη δευτέρα σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε τους υπολογιστές μας στα γαλλικά ως μέσο επικοινωνίας με την καθηγήτρια και τρόπο για να μας διορθώνει τις ασκήσεις μας από απόσταση. Την προηγούμενη φορά είχαμε συνεννοηθεί ότι θα προσπαθούσαμε να μάθουμε την ορθογραφία μας χρησιμοποιώντας τη δραστηριότητα speak, πληκτρολογώντας δηλαδή πρώτα το κείμενο στον ΧΟ και ακούγοντάς το έπειτα (από τον υπολογιστή). Αφού λοιπόν σήμερα ξαναρίξαμε μια γρήγορα ματιά στο κείμενο που είχαμε για ορθογραφία, κλείσαμε τα βιβλία και ανοίξαμε τους λογαριασμούς ηλ. ταχυδρομείου μας. Η καθηγήτρια  μας υπαγόρευσε το κείμενο και εμείς το στείλαμε στην ηλεκτρονική της διεύθυνση. Τώρα περιμένουμε τις διορθώσεις! :ΟΟΟΟΟ

Παθός και μαθός: Για να έχουμε εύκολη πρόσβαση στο ηλ. ταχυδρομείο καλό είναι να θυμόμαστε το όνομα χρήστη και το κωδικό μας!!!! ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου